Kauneus- ja hyvinvointipalvelut saman katon alta

Kauneushoidot Simpeleellä - huolehdi hyvinvoinnistasi

Erilaiset kosmetologin kauneushoidot kuuluvat monen aikuisen kehostaan huolehtimiseen. Ne ovatkin hyvä lisä kauneusrutiineihin ja piristävät harmaankin päivän. Kauneushoidossa virkistyy samalla myös mieli, olipa kyse manikyyristä tai meikkauksesta. Kokeneena ammattilaisena käytän kaikissa hoidoissa taatusti tehokkaita ja turvallisia aineita ja huomioin toiveesi. Erilaiset kauneushoidot ovat myös hyvä idea lahjaksi! Tutustu myös hemmotteluhoitoihomme.

Kauneushoitola sijaitsee hyvällä paikalla Simpeleen keskustassa. Tänne on helppo tulla kauempaakin, esimerkiksi Imatralta, Parikkalasta, Lappeenrannasta tai Rautjärveltä.

Jalkahoidot

Jalkahoito silloin tällöin ennaltaehkäisee ongelmia ja varmistaa, että askel pysyy kevyenä. Monilla säännöllinen jalkahoito tuo avun kovettumien ja kynsiongelmien vaivaamiin jalkoihin. Ja onhan perinteinen jalkahoito yksi parhaista rentoutumiskeinoista!

Käsihoidot

Käsihoito hemmottelee ihanasti kuivia käsiä ja manikyyri kunnostaa kynnet edustaviksi. Teen kynsiin kestävät ja upeat O.P.I kesto- ja geelilaukkaukset. Valitse mieluisin väri tai tyyli ja nauti kauan kestävästä lopputuloksesta.

Kasvohoidot

Kasvohoito sopii niin naisten kuin miesten iholle. Se virkistää niin kuivaa, herkkää, rasvoittuvaa kuin epäpuhdastakin ihoa. Kasvohoito tuo avun ongelmiin ja ennaltaehkäisee niitä. Samalla saat halutessasi kosmetologin vinkit ja tuotteet ihosi kotihoitoon.

Meikkaus ja maskeeraus

Meillä sinulle loihditaan parhaita piirteitäsi korostava arkimeikki tai kestävä ja kaunis juhlameikki tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Myös erikoisemmat maskeeraukset esim. naamiaisiin onnistuvat. Cry-baby kestomaskaran ansiosta ripsesi pysyvät upeina pitkään.

Väri-ja tyylianalyysit

Oletko epävarma sinulle parhaiten sopivista meikki- ja vaatesävyistä? Entäpä mietityttävätkö parhaiten vartalotyyppiisi sopivat vaatteet ja leikkaukset? Väri- ja tyylianalyysistä saat helpotusta ostoksille ja varmuutta vaatevalintoihin.

Varaa aikasi kauneushoitoihin Simpeleen Kauneusstudio Elseen!

Kasvojen hemmotteluhoidot / 0,5 h

rentouttava kasvohieronta
kuoriva naamio
parafiini naamio
syväpuhdistava naamio
kosteuttava naamio
kiinteyttävä naamio
eyes touch laitehoito 

Lämpövaha käsittelyt / 1 h

kasvot, leuka ja ylähuuli 
käsivarret
kainalot 
sääret 
bikinirajat 
selkä ja rintamus

Meikkaukset

Ehostus
Kestomaskara 
Meikki
Juhlameikki
Valokuvausmeikki
Morsiusmeikki 

- sisältää koemeikkauksen, värien suunnittelun
-sulhasen valokuva (fixaus)

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa